VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle open wedstrijden visseizoen 2019

Zoals steeds, gaat al het inschrijvingsgeld de prijzenpot in en wordt dit verdeeld onder de eerste helft van het klassement.

Winnaars koppelwedstrijd 14 april

Strijdend tegen de kou en gure wind wisten François V. en André V. na 5 uur vissen de eerste plaats binnen te halen. Zij behaalden de eerste plaats naast de 9 andere koppels en mochten samen met de eerste helft van de deelnemers een stuk van de prijzenpot in ontvangst nemen.


Winnaar Enkelwedstrijd 21 april (Pasen)

Samen met 11 andere deelnemers ging Didier J. de strijd aan tijdens een zonovergoten paaszondag, maar hij wist de winst binnen de halen door meer dan 32 Kg vis boven te halen. De eerste 6 vissers in het dagklassement mochten delen in de prijzen.


Gedurende 5 uur gingen 9 koppels de strijd aan met elkaar, dreigend met onweer in de lucht. De winst werd uiteindelijk binnengehaald door het koppel Gilbert G. en Didier V. met meer dan 40 Kg.

In eerste 4 duo's van het dagklassement werden eveneens beloond met een geldprijs.

Winnaar Enkelwedstrijd 1 mei

17 vissers gaven het beste zich zelf om de strijd te winnen. Het was Joël G. die wist de winst binnen de halen door meer dan 30 Kg vis boven te halen. De eerste 9 vissers in het dagklassement mochten delen in de prijzen.


Winnaars koppelwedstrijd 19 mei

Winnaars koppel wedstrijd 28 juli

De ganse namiddag gaven 5 koppelvissers het beste van zichzelf. Het was geen gemakkelijke vangst, na vele dagen droogte toch enkele natte druppels gekregen, maar iedereen bleef volhouden. De winst ging uiteindelijk naar de broers David en Iwan V.

Als beloning werd de eerste helft van het klassement beloond met een prijs want het inschrijvingsgeld werd onder de 1/2 van de deelnemers verdeeld.

Winnaar koppel wedstrijd 8 september

Tijdens de laatste koppelwedstrijd van dit seizoen namen 12 koppels de strijd met elkaar aan.

Het waren deze broers die met de winst gingen lopen, 5 andere koppels deelden in de prijzen want het inschrijvingsgeld werd onder de eerste helft van het klassement verdeeld.

Clubkampioenschap 2018 - vrijdagavond vissen

Najaarscriterium 2018 - Winnaar

4x zaterdag vissen - 1 klassement

Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!