UITZONDERLIJKE FORELVANGSTEN

Nog net voor het einde van seizoen 2013 waren er grote forellen opgezet door een club. Niet alles hadden ze gevangen waardoor er zich, de dagen nadien tijdens het forellen een mooie strijd voordeed, het was deze gekende forelvisser, die een zeer uitzonderlijke vangst uit het water haalden (ongeveer 70 cm groot en een 4 kg zwaar).
Gefeliciteerd met de vangst!
 
 
Half weg seizoen 2013 hadden enkele groepen grote forellen opgezet. Gedurende een lange strijd, haalde deze jonge visser één van de  mooiste zalmforel (64 cm groot en een klein 4 kg zwaar) uit het water en mocht hem mee naar huis nemen.
Proficiat met de vangst!
 


Start seizoen 2012 - Bij de opening van het forelseizoen zat er nog een uitzonderlijk exemplaar op, enkele forelvissers hebben geprobeerd hem binnen te halen. Maar het was deze gelukkige die dezelfde dag nog de zalmforel van 4,5 kilogram aan de haak kreeg en mee naar huis mocht nemen.
Proficiat met de vangst!

 

Einde visseizoen 2011 - een groep vrienden had de vijver afgehuurd en ervoor geopteerd forellen van diverse kilo's op te zetten. De opzet bestond uit zalmforellen van 1, 2 tot > 4 kilo / vis.
Dit exemplaar woog een dikke 4 kilogram, de gelukkige visser had er werk aan en niet alleen om hem binnen te halen
maar ook om hem te kuisen en op te eten ;-) Dikke proficiat!
 
 

Terug naar fotogalerie