De prijsuitreikingen van alle wedstrijden visseizoen 2011

Winnaars koppelwedstrijd Pasen zondag 24 april.
Ze waren met 16 koppels, ze hebben vijf uur gestreden onder een zalige zon. Er werd zo'n 230 kg vis bovengehaald, 1/2 had prijs en een prijzenpot die 320 euro bedroeg.

Winnaar enkelwedstrijd zondag 1 mei.
Vijver helemaal volzet, 30 deelnemers probeerden tevergeefs zo veel mogelijk vis boven te halen. Net 100 kg werd er maar bovengehaald, gelukkig voor een mooie prijzenpot van zo'n 300 euro, verdeeld over de helft van de deelnemers.

Vandeloock Georges, Winnaar koningsvissen op zaterdag 7 mei.
De strijd werd gestreden onder Berke, Coi, Jokke, Rik, Roger en Perre, alles tesamen een dikke 100 kg vis bovengehaald. De winnaar mocht een beker en de titel "Koning vijver Het Windmoleke - visseizoen 2011" in ontvangst nemen. PROFICIAT en een bedankje aan alle deelnemers!

Winnaars koppelwedstrijd zaterdag 21 mei.
11 koppels probeerden zo veel mogelijk vis boven te halen. Een 200 kg werd er door de verschillende koppels tesamen gevangen, en dit voor een prijzenpot van zo'n 220 euro, verdeeld onder de helft van de deelnemers.

Winnaar enkel wedstrijd donderdag 2 juni.
Met 20 deelnemers hebben ze gevist, en er werd maar een dikke 100kg bovengehaald. De prijzenpot van 200 euro werd verdeeld onder de eerste helft vissers.

Winnaars koppelwedstrijd Pinkstermaandag 13 juni(eentje was al lopen om zijn verjaardag te vieren)
12 koppels gingen de strijd aan onder geen al te warme zomerzon, een 200 kg vis werd op 5 uur tijd bovengehaald. De prijzenpot van 240 euro werd verdeeld over de eerste helft van de deelnemers.

Winnaar enkelwedstrijd donderdag 21 juli.
Met 21 vissers, vol moed, ging iedereen aan het vissen. Helaas werd er niet veel bovengehaald, het is zelfs het vernoemen niet waard. Toch bleef iedereen vastberaden volhouden en wisten sommigen toch nog iest aan de haak te krijgen. Er werd gestreden voor een prijzenpot van 210 euro, verdeeld onder de 11 beste deelnemers.

Winnaars koppelwedstrijd zaterdag 23 juli.
9 dappere koppels gingen de strijd aan en haalden een peulschil aan vis boven. De prijzenpot bedroeg een 180 euro die werd verdeeld onder de vijf eerste duo's.

Enkelwedstrijd maandag 15 augustus.
11 vissers hebben volgehouden maar werden niet echt beloond, over de visvangst hoeft niets meer gezegd te worden. Maar deze winnaar wist toch nog een 9kg boven te halen en een prijzenpot 110 euro werd over de eerst 6 deelnemers verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd zaterdag 20 augustus.
9 koppels gingen de strijd aan met elkaar. Eindelijk een beetje visvangst, maar nog niet wat het zou moeten zijn, toch hadden de meesten zich geamuseerd. De winnaaars haalden een 23 kg boven op 5 uur vissen. De prijzenpot van zo'n 180 euro, werd verdeeld over de 5 beste koppels.

Winnaars koppelwedstrijd zaterdag 10 september.
Een redelijke nazomerse dag waarop 13 koppels de strijd aangingen met elkaar. Het winnende paar haalden meer dan 50kg boven. De prijzenpot bedroeg zo'n 260 euro, verdeeld over de beste 7 deelnemers.

Clubkampioenschap 2011 - Eindklassement 22 vissers.

>KLIK HIER OM NAAR HET FOTOALBUM TE GAAN

De winnaars met hun behaalde bekers waren op de 2de plaats: Danny Gilis, 1ste plaats: Georges Vandeloock, 3de plaats: Erik Arnauts en "rode" lantaarn: Rita Moreau.
Een dikke proficiat aan alle deelnemers, ondanks een minder vangstjaar toch een welgemeende dank aan iedereen! Het was weeral een plezant kampioenschap, op naar het volgende!

Onze winnaars Najaarscriterium 2011.
3e: K. Gilis - 1e: R. Ueten - 2e: G. Vandelock

Wegens een onvoorziene tussenkomst kon de winnaar zelf de beker niet in ontvangst nemen, maar Rita heeft dit gedaan in zijn plaats. 17 vissers haalden het eindklassement, daarvan ontvingen 10 een mooie prijs, verdubbeld door Gerda en Roland Hengelsport Tienen!


Een dikke proficiat aan alle winnaars en een welgemeende dank aan alle deelnemers, zeker dit jaar wegens de "goeie" visvangst, niet waar!
Dat buiten schouwing gehouden, was het weeral een aangenaam seizoen, bedankt daar voor en hopelijk tot de volgende keer!

Terug naar fotogalerie