VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle wedstrijden visseizoen 2013

Vanaf dit seizoen geven we bij de open wedstrijden geen bekers meer, alles gaat de prijzenpot in.

Geen foto beschikbaar

Winnaar enkel wedstrijd Paasmaandag 1 april.

Volledig volzet met 29 deelnemers hebben ze vijf uur gestreden onder een frisse winterzon. Met meer dan 25 kg vis werd er gewonnen, 1/2 had prijs en de prijzenpot bedroeg een 290 euro.

Winnaars koppelwedstrijd 7 april.

17 koppels namen de strijd aan gedurende vijf uur tijdens een eerste bescheiden lentedag. De vangsten vielen helaas wat tegen, maar 1/2 ging toch met een prijs naar huis, want het totaal van 340 euro werd onder 9 koppels verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 1 mei.

Met 17 koppels gingen ze de strijd aan en dit voor vijf uur. Uitgezonderd 1 koppel had iedereen vis, de winnaars haalden meer dan 20kg binnen. De helft van de deelnemers ging met een prijs naar huis, want de volledige pot van 34O euro werd onder 9 koppels verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 9 mei.

23 deelnemers gingen onderling de strijd aan gedurende vijf uur. Zo goed als iedereen had vis, de kaap van 200kg werd ruimschoots binnen gehaald en de winnaar ving net geen 25kg. 1/2 kreeg een geldprijs naar huis, 230 euro werd onder de eerste 12 vissers verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 20 mei.

Tijdens een zeer koude natte meidag, namen 19 deelnemers deel aan de vijf uur durende enkelwedstrijd. Enorme vangsten werden er niet bovengehaald, maar iedereen had iets aan de haak gehad. De winnaar ging met de winst naar huis dankzij een vangst van 15kg. De helft van de deelnemers ontving een geldprijs, de pot van 190 euro werd immers onder de eerste 10 vissers verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 25 mei.

Op één van de koudste winterdagen in de maand mei, streden 12 koppels voor de eerste plaats. Bewondering voor de deelnemers om, tijdens de gure wind en onaangename temperaturen, 5 uur blijven te vissen. De winnaars haalden toch een kleine 30 kg vis boven, en de 6 eerst geplaatste duo's hebben de prijzenpot van 240 euro gedeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 22 juni.

Gedurende de 5 uur wedstrijd, kregen de winnaars net geen 50 kg aan de haak waarmee ze de overwinning binnen haalden. Van de andere 9 koppels mocht de helft delen in de prijzen, van een pot die 200 euro bedroeg.

Winnaars koppelwedstrijd 13 juli.

Tijdens de 5 uur durende wedstrijd, streden alle koppels voor het meeste boven te halen. Deze vissers gingen met de eerste prijs aan de haal en de eerste helft van deelnemers mocht delen in de prijzen.

Winnaar enkelwedstrijd 21 juli.

Tijdens tropische temperaturen, gingen 24 deelnemers de strijd aan, om de overwinning binnen te halen. De winnaar haalden meer dan 31 kg in zijn eentje boven. De prijzenpot van 240 euro werd verdeeld over de eerste 12 vissers.

Winnaar enkelwedstrijd 15 augustus.

Met 19 vissers gingen ze onderling de strijd aan. Zo goed als iedereen had vis aan de haak en de winnaar haalden meer dan 15 kg boven. De prijzenpot van 190 euro werd verdeeld over de eerste 10 vissers.

Winnaars koppelwedstrijd 17 augustus.

Gedurende de 5 uur wedstrijd, kregen de winnaars net geen 40 kg aan de haak waarmee ze de overwinning binnen haalden. Van de andere 12 koppels mocht de helft delen in de prijzen, van een pot die 260 euro bedroeg.

Prijsuitreiking clubkampioenschap 2013

2e plaats: François Van Der Auwera - 1e plaats: Joël Gielis - 3e plaats: Danny Gilis

Rode lantaarn: Emiel Vandeput (vervangen door Rita)

Het clubkampioenschap 2013 zit erop en 22 vissers haalden het eindklassement. Het totaal aantal kilo’s vis bovengehaald tijdens het kampioenschap bedroeg ongeveer een 800 kilo vangst. De hechte groep, met leeftijden tussen 10 en 70 jaar, kon het dit jaar goed met elkaar vinden en het was telkens één groot feest waar plezier en leuter voorrang kreeg op de competitie. Bedankt iedereen en op naar het volgende!

Prijsuitreiking najaarscriterium 2013

3e plaats: François Van Der Auwera - 1e plaats: William Devos - 2e plaats: Franky Lissens

Met 22 deelnemers streden ze voor het klassement van het najaarscriterium, dat uit 4 wedstrijden bestond. Voor elke visser telden de beste 3 resultaten en de eerste helft van de vissers mocht delen in de prijzen, de 3 bovenaan het klassement ontvingen ook een beker.

Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!