VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle open wedstrijden visseizoen 2015

We geven bij de open wedstrijden geen bekers meer, alles gaat de prijzenpot in en wordt verdeeld onder de eerste helft deelnemers.

Winnaar enkelwedstrijd 6 april

De vijver was volledig volzet met 30 vissers, enkelingen moesten het zonder vis stellen, maar het merendeel wist toch iets boven te halen. Na een strijd van vijf uur behaalde Joël Gielis de eerste plaats met net geen 18 kg.

1/2 van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot van 300 euro werd onder 15 vissers verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 11 april.

Met 13 koppels trotseerden ze de aprilse grillen die we zaterdag over ons kregen. Ondanks het slechte weer kreeg iedereen toch minstens één vis aan de lijn. Maar de winnaars Benny en Tony wisten een 30 kg aan de haak te slaan. De helft van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot van 260 euro werd onder de eerste 7 koppels verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 1 mei.

22 vissers gingen samen de strijd aan tijdens de 5 uur wedstrijd. Didier haalde de eindsprint met net geen 30 kg vis in zijn netten. De helft van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot van 220 euro werd onder de eerste 11 vissers verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 14 mei.

Met een volledig gevulde vijver (31 vissers) werd er gedurende 5 uur gestreden. De uiteindelijke winnaar Rudy R. haalde de eindsprint van de andere vissers. De helft van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot van 310 euro werd onder de eerste 16 vissers verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 23 mei.

11 koppels gingen een strijd aan om de meeste vis boven te halen. Het waren eerder herfsttemperaturen in plaats van lenteweer. Maar de winnaars Georges V. en Joel G. wisten toch een klein 35kg aan de haak te slagen. De prijzenpot van 220 euro werd verdeeld onder de eerste 6 koppels.


Ps: voor de foto werd Joel vervangen door een 'buikgenoot'.

Winnaar enkelwedstrijd 25 mei.

Tijdens Pinkstermaandag werd er gedurende 5 uur gestreden voor de beste plaats. De uiteindelijke winnaar Georges L. haalde de eindsprint van de andere 15 deelnemers. De helft van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot van 150 euro werd onder de eerste 8 vissers verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 11 juli.

Tijdens de Vlaamse feestdag bij tropische temperaturen hebben 26 deelnemers of 13 koppels gedurende 5 uur samen gestreden voor de eerste plaats. De winnaars Theo C. en Patrick V. wisten de buit binnen de halen door net geen 40kg vis te vangen. De prijzenpot van 260 euro werd onder de eerste helft van vissers verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 21 juli.

Onder een stralende zon, tijdens de Nationale feestdag streden 19 vissers gedurende 5 uur samen voor de eerste plaats. De winnaar Jimmy D. vangden net geen 30kg vis, wat genoeg bleek om met de eerste prijs aan de haal te gaan. De prijzenpot van 190 euro werd onder de eerste helft van vissers verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 15 augustus.

Een feestdag waarbij het water met bakken uit de lucht is gevallen, en toch 13 dappere deelnemers die gedurende 5 uur samen streden voor de eerste plaats. Ondanks de nattigheid en koude, wist de winnaar Max B. een mooie 31kg boven te halen om met de winst naar huis te gaan. De prijzenpot van 130 euro werd onder de eerste helft van vissers verdeeld.

Clubkampioenschap vrijdagavondenvissen 2015

Het clubkampioenschap is weeral gestreden, de winnaars zijn bekend : 1ste Max Behets - 2de Benny Behets - 3de Joel Gielis - Laatste "rode lantaarn" Gustaaf Gurny.

Samen wisten de 18 deelnemers maar liefst 1500 kg boven te halen. Elke visser in het klassement mocht een prijs naar keuze uitkiezen.

Proficiat aan de deelnemers en bedankt iedereen!

Najaarscriterium 2015

Het najaarscriterium sluit de deur van ons visseizoen 2015, 1ste Erik Swartenbroeck - 2de Gil Gilis - 3de Freddy Frooninckx. Met 21 deelnemers hebben ze gestreden, gedurende 4 zaterdagnamiddagen. En 11 deelenemers mochten een mooie geldprijs mee naar huis nemen.

Proficiat aan de deelnemers en bedankt iedereen!

Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!