VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle open wedstrijden visseizoen 2016

We geven bij de open wedstrijden geen bekers meer, alles gaat de prijzenpot in en wordt verdeeld onder de eerste helft deelnemers.

Winnaar enkelwedstrijd 28 maart

Hondenweer maar toch 6 vissers, na een moedige strijd van wind, regen en kou behaalde B. Dehert de eerste plaats met net geen 32 kg.

1/2 van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot werd onder 3 vissers verdeeld.

Winnaars koppelwedstrijd 3 april.

Bij stralend lenteweer gingen 10 koppels de strijd aan met elkaar. M. Behets en G. Vandeloock behaalden de eerste plaats met een dikke 40 kg.

1/2 van de deelnemers gingen met een prijs naar huis, want de prijzenpot werd onder de eerste 5 koppels verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 1 mei.

Eindelijk lenteweer met een beetje zonnestralen, 13 deelnemers hebben gevist en gestreden. Na 5 uur wedstrijd behaalde J. Gielis de eerste plaats met een kleine 30 kg in zijn leefnetten.

1/2 van de deelnemers gingen met een geldprijs naar huis, want de prijzenpot werd onder de 7 eerste vissers in het dagklassement verdeeld.

Winnaar enkelwedstrijd 5 mei.

Zalig weer tijdens hemelvaart en 17 vissers zagen het zitten om het beste van zichzelf te geven. Iedereen had goed gevangen, sommige mistelden zelf waardoor er enkele leefnetten herleid werden naar 0 of 15 kg. De wedstrijd werd gewonnen door R. Dewil met net geen 45 kg.

9 deelnemers gingen met een geldprijs naar huis, want de eerste helft van klassement deelden in de prijzenpot.

Winnaar enkelwedstrijd 16 mei.

Op Pinkstermaandag gingen 20 vissers de strijd met elkaar aan. Een verschil van 200 gram besliste wie eerste en tweede werd, het was K. Somers die de winst binnen haalden met iets meer dan 25 kg.

10 deelnemers gingen met een geldprijs naar huis, want de eerste helft van klassement deelden in de prijzenpot.

Winnaar koppelwedstrijd 4 juni.

Tijdens deze zaterdagnamiddag gingen 11 koppels samen de strijd aan. Tussen de onweersbuien door wisten ze het droog te houden. Met net geen 40 kg vis wist het koppel

G. Vandeloock en T. Ickx de winst binnen te halen.

6 koppels mochten een geldprijs naar huis nemen, want de eerste helft van klassement deelden in de prijzenpot.

Winnaars koppelwedstrijd 16 juli.

Gedurende 5 uur gingen 16 koppels de strijd aan. Gelukkig viel het weer goed mee en kon iedereen voldoende vis aan de haak krijgen. De netten gevuld met meer dan 42 kg vis bezorgden het koppel F. Borgers en E. Swartenbroeckx de eerste plaats. De 8 best vangende koppels mochten een geldprijs naar huis nemen, want de eerste helft van klassement deelden in de prijzenpot.

Winnaar enkelwedstrijd 21 juli.

26 vissers durfden gedurende 5 uur met elkaar de strijd aan te gaan. Stralend zomerweer zorgden voor een goede visvangst. De eerste plaats was met een dikke 32 kg in de netten voor C. Struys. De eerste 13 deelnemers mochten een geldprijs naar huis nemen.

Winnaars koppelwedstrijd 30 juli.

Tijdens de 5 uur durende wedstrijd gingen 16 koppels met elkaar de strijd aan. Iedereen zat verdeeld over de ganse vijver en alle koppels wisten vis te vangen. De eerste plaats was weggelegd voor M. Behets en C. Struys met net geen 40 kg vangst. De eerste 8 koppels in het dagklassement mochten delen in prijzen.

Winnaar enkelwedstrijd 15 augustus.

21 deelnemers namen deel aan de 5 uur durende wedstrijd. Iedere visser wist vis aan de haak te slaan maar de overwinning ging dit maal naar J. Gielis met net geen 25 kg vangst. De eerste 11 deelnemers in het dagklassement gingen niet met lege handen naar huis, maar deelden in de prijzen.

Winnaars koppelwedstrijd 25 september.

16 koppels gingen de strijd aan gedurende de 5 uur durende wedstrijd. Deze keer wisten J. Gielis en L. Vertommen met een goeie 25 kg vangst de winst binnen te halen. De eerste 8 duo's in het dagklassement gingen eveneens met een geldprijs naar huis.

Clubkampioenschap vrijdagavondenvissen 2016

Joël Gielis heeft de titel en beker clubkampioen 2016 van de vissersclub Het Windmoleke bij Gikke en Wendi te Attenrode-Wever in ontvangst mogen nemen. Max Behets behaalde de 2de en Benny Cortvriend de 3de plaats in dit jaarlijks kampioenschap, de troostprijstrofee ging naar Bart Borgers, die op de laatste plaats in het eindklassement stond. De vissers kunnen aan twaalf wedstrijden deelnemen tussen april en begin september, telkens om de veertien dagen op vrijdagavond. De beste acht resultaten tellen voor de uiteindelijke uitslag. Dit maakt dat vooral tegen het einde van het kampioenschap nog veel kan veranderen in klassement en ook dit jaar was de top tien tot de laatste wedstrijd onbeslist. Er waren dit seizoen 25 deelnemers waarvan 18 de eindstreep behaalden. Elke visser in het eindklassement mag een mooie prijs uitkiezen. De groep deelnemers vormen een aangename sportieve bende, die telkens het kampioenschap samen tot een goed einde brengen. Geen onbelangrijk detail, tijdens de wedstrijden wisten de vissers samen maar liefst 1.520 kilogram vis boven te halen.

Najaarscriterium 2016

Aan het najaarscriterium namen 21 deelnemers mee, gedurende 4 zaterdagen streden ze voor het eindklassement.  19 vissers behaalden de eindstreep en de eerste 10 ervan gingen met een geldprijs naar huis.

Joël Gielis (midden) ging met de eerste prijs aan de haal, Max Behets (rechts) werd tweede en Louis Vertrommen (links) werd derde.

Hiermee eindigden ons visseizoen 2016.

Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!