VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle open wedstrijden visseizoen 2017

Zoals steeds, gaat al het inschrijvingsgeld de prijzenpot in en wordt dit verdeeld onder de eerste helft van het klassement.

Winnaar enkelwedstrijd 16 april (Pasen)

Ondanks de kou en gure wind gingen 10 vissers de strijd aan, na 5 uur vissen behaalde Gill G. de eerste plaats met een 30 kg.

Iedereen wist wel iets aan de haak te slagen maar uitsteker van de dag was toch een mooie (boeren of spiegel) karper gevangen door Jos S.

Winnaar enkelwedstrijd 25 mei (OLH Hemelvaart)

Onder een blauwe hemel met een stralende zon gingen 23 vissers de strijd aan, na 5 uur vissen had iedereen vis en de eerste 10 vissers wisten hun leefnetten te vullen met meer dan 17 kg. Maar het was Max B. die de eerste plaats behaalde met 30 kg.

Iedereen heeft zich goed geamuseerd en de eerste 12 deelnemers in het klassement mochten delen in de prijzenpot.

Winnaars koppel wedstrijd 4 juni (Pinksteren)

Tijdens de 5 uur durende wedstrijd werd er door de 12 koppels goed gevangen. Het was een mooie strijd, maar het was dit koppel, Luc E. en Felix V. die met de overwinning naar huis ging dankzij een vangst van 53,5 Kg vis.

In totaal werd er zondag meer dan 360 Kg bovengehaald, de eerste 6 geëindigde koppels deelde in de prijzenpot.

Winnaar enkel wedstrijd 21 juli (Nat. Feestdag)

Gedurende 5 uur gingen 19 deelnemers de strijd aan. De winst werd binnengehaald door Joël G. met een vangst van een 25 Kg vis.

In totaal werden de eerste 10 vissers van het dagklassement beloond met een geldprijs (1/2 had altijd prijs).

Winnaars koppel wedstrijd 29 juli

Gedurende 5 uur gingen 14 koppelvissers de strijd aan. Het was geen gemakkelijke vangst maar iedereen bleef volhouden. De winst ging uiteindelijk naar Jos S. en Andy V., voor de foto tekende opa en kleinzoon samen.

Als beloning gingen de eerste helft van het klassement met een prijs naar huis want het inschrijvingsgeld werd onder de 1/2 van de deelnemers verdeeld.

Winnaar enkel wedstrijd 15 augustus

Tijdens de namiddagwedstrijd op deze feestdag hebben 17 deelnemers het tegen elkaar opgenomen.

Joël G. wist de winst binnen te halen maar naast hem mochten 9 vissers een prijs mee naar huis nemen want het inschrijvingsgeld werd onder de eerste helft van het klassement verdeeld.

Winnaar koppel wedstrijd 24 september

Tijdens de laatste koppelwedstrijd van dit seizoen namen 12 koppels de strijd met elkaar aan.

Joël G. en Georges V. haalden de winst binnen en gingen met de eerste prijs naar huis, 5 andere koppels deelden in de prijzen want het inschrijvingsgeld werd onder de eerste helft van het klassement verdeeld.

Clubkampioenschap 2017 - vrijdagavond vissen

De dobbelsteen is geworpen, tijdens 12 wedstrijden streden meer dan 20 vissers voor het clubkampioenschap, 21 ervan behaalden het klassement door minstens 8x mee te vissen en ze haalden samen een 1.500 Kg vis boven.

Eerste werd Joël G., gevolgd door Max B. op de tweede plaats en Georges V. op de derde plaats. De rode lantaarn ging dit jaar (laaste plaats) naar Eduard N.

Elke visser mocht een prijs uitkiezen en ging zeker niet met lege handen naar huis.

Najaarscriterium 2017

4x zaterdag vissen - 1 klassement

Tijdens de laatste zaterdagen van het visseizoen houden we telkens het najaarscriterium, 4 wedstrijden met 1 klassement. De top 5 hield het tot de laatste seconden spannend, iedereen kon nog winnen, maar deze 2 wisten de minste punten te behaalden - alletwee 6 punten op 4 wedstrijden. De hoeveelheid vis die werd bovengehaald was dus van doorslaggevend. Hierdoor wist Franky L. toch de winst binnen te halen en werd Didier J. tweede. Met enkele punten verschil (9) werd Joël G. derde.

Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!