VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle open wedstrijden visseizoen 2018

Zoals steeds, gaat al het inschrijvingsgeld de prijzenpot in en wordt dit verdeeld onder de eerste helft van het klassement.

Winnaar enkelwedstrijd 1 april (Pasen)

Ondanks de kou en gure wind wist Didier na 5 uur vissen  de eerste plaats binnen te halen. Hij mocht samen met eerste helft van de deelnemers een stuk van de prijzenpot in ontvangst nemen.


Winnaar enkelwedstrijd 1 mei (Feestdag)

Onder een blauwe hemel met een stralende zon gingen verschillende koppels de strijd aan, na 5 uur vissen had iedereen vis. Maar het was Simon en Marcel die de eerste plaats behaalde.

Iedereen heeft zich goed geamuseerd en de eerste helft van de deelnemers kon delen in de prijzenpot.

Na een weekend met onweer en een grote hoeveelheid regen, bleef het gelukkig droog op dinsdag 1 mei waardoor de vissers het enkel met een dikke jas konden doen. Verschillende deelnemers hengelden naar de eerste plaats maar Kristof was diegene die uiteindelijk als eerste de eindsprint haalden en met de overwinning naar huis ging.


Winnaars koppelwedstrijd 22 april

Winnaars koppel wedstrijd 20 mei (Pinksteren)

Tijdens de 5 uur durende wedstrijd werd er door de  verschillende koppels goed gevangen. Het was een mooie strijd, maar het was dit koppel,

Max en Rene die met de overwinning naar huis ging dankzij een goede vangst. Eerste helft van de deelnemers in het klassement gingen met een geldprijs naar huis.

Winnaars koppel wedstrijd 28 juli

Gedurende 5 uur trotseerden 20 deelnemers de hitte om de strijd aan met elkaar aan te gaan. De winst werd uiteindelijk binnengehaald door Didier.

In totaal werden de eerste 10 vissers van het dagklassement beloond met een geldprijs

(1/2 had altijd prijs).

De ganse namiddag gaven 5 koppelvissers het beste van zichzelf. Het was geen gemakkelijke vangst, na vele dagen droogte toch enkele natte druppels gekregen, maar iedereen bleef volhouden. De winst ging uiteindelijk naar de broers David en Iwan V.

Als beloning werd de eerste helft van het klassement beloond met een prijs want het inschrijvingsgeld werd onder de 1/2 van de deelnemers verdeeld.

Winnaar enkel wedstrijd 21 juli (Nat. Feestdag)

Winnaar koppel wedstrijd 8 september

Tijdens de laatste koppelwedstrijd van dit seizoen namen 12 koppels de strijd met elkaar aan.

Het waren deze broers die met de winst gingen lopen, 5 andere koppels deelden in de prijzen want het inschrijvingsgeld werd onder de eerste helft van het klassement verdeeld.

Clubkampioenschap 2018 - vrijdagavond vissen

De dobbelsteen is geworpen. Na 12 wedstrijden strijden op vrijdagavond lag het klassement vast.

1. Gil G.

2. Joël G.

3. Benny D.

4. Max B.

5. Rene D.

...

Uiteindelijk mochten 17 deelnemers een prijs kiezen.

Najaarscriterium 2018 - Winnaar

4x zaterdag vissen - 1 klassement

Tijdens 4 zaterdagnamiddagen werd het najaarscriterium gestreden. 18 deelnemers probeerden met de winst binnen te halen, maar Didier J. mocht zich winnaar noemen, hij had de beste 3 rangs van de 4 wedstrijden, tweede in het klassement werd Freddy F. en derde Luc V., de eerste helft van het klassement deelnemers kreeg een mooie geldprijs naar huis.


Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!