VISVIJVERS " HET WINDMOLEKE "

De prijsuitreikingen van alle open wedstrijden visseizoen 2019

Zoals steeds, gaat al het inschrijvingsgeld de prijzenpot in en wordt dit verdeeld onder de eerste helft van het klassement.

Winnaars koppelwedstrijd 14 april

Strijdend tegen de kou en gure wind wisten François V. en André V. na 5 uur vissen de eerste plaats binnen te halen. Zij behaalden de eerste plaats naast de 9 andere koppels en mochten samen met de eerste helft van de deelnemers een stuk van de prijzenpot in ontvangst nemen.


Winnaar Enkelwedstrijd 21 april (Pasen)

Samen met 11 andere deelnemers ging Didier J. de strijd aan tijdens een zonovergoten paaszondag, maar hij wist de winst binnen de halen door meer dan 32 Kg vis boven te halen. De eerste 6 vissers in het dagklassement mochten delen in de prijzen.


Gedurende 5 uur gingen 9 koppels de strijd aan met elkaar, dreigend met onweer in de lucht. De winst werd uiteindelijk binnengehaald door het koppel Gilbert G. en Didier V. met meer dan 40 Kg.

De eerste 4 duo's van het dagklassement werden eveneens beloond met een geldprijs.

Winnaar Enkelwedstrijd 1 mei

17 vissers gaven het beste zich zelf om de strijd te winnen. Het was Joël G. die wist de winst binnen de halen door meer dan 30 Kg vis boven te halen. De eerste 9 vissers in het dagklassement mochten delen in de prijzen.


Winnaars koppelwedstrijd 19 mei

Winnaar Enkel wedstrijd 30 mei

De ganse namiddag gaven 16 deelnemers het beste van zichzelf. De winst ging uiteindelijk naar Patrick D., niet alleen hij viel in de prijzen maar de eerste helft van het klassement werd beloond met een prijs want het inschrijvingsgeld werd onder de 1/2 van de deelnemers verdeeld.

Winnaar Enkel wedstrijd 9 juni

Tijdens pinksterzondag namen 12 deelnemers de strijd met elkaar aan. Het was Tim S. die met de winst ging lopen, 5 andere vissers deelden in de prijzen want het inschrijvingsgeld werd onder de eerste helft van het klassement verdeeld.

Winnaar Koppelwedstrijd 7 juli

Samen met 11 andere duo's ging Franky L. de strijd alleeen aan, tijdens een mooie zomerse zondagnamiddag. Hij wist de winst binnen de halen door meer dan 35 Kg vis boven te halen. De eerste helft van het koppels in het dagklassement mochten delen in de prijzen.


Winnaar Enkel wedstrijd 21 juli

Op de natioanale feestdag stond er een enkel wedstrijd op het programma, met 13 ijverige gingen ze de strijd aan. Diegene die zich winnaar mocht nomen was David V. en ging dan ook met de eerste prijs naar huis. Iedereen had vis gevangen maar de eerste helft van het klassement van de deelnemers ontving eveneens een prijs.

Winnaars koppelwedstrijd 4 augustus

Gedurende 5 uur gingen 8 koppels de strijd aan met elkaar. De winst werd uiteindelijk binnengehaald door het koppel Jean-Luc J. en Didier J. met meer dan 70 Kg.

De eerste 4 duo's van het dagklassement werden eveneens beloond met een geldprijs.

Winnaar enkel wedstrijd 15 augustus

Tijdens 5 uur vissen, gingen 17 deelnemers de strijd aan met elkaar. De winst werd uiteindelijk binnengehaald door Didier V. die met de eerste prijs naar huis ging.

De eerste 9 vissers van het dagklassement werden eveneens beloond met een geldprijs.

Winnaars koppelwedstrijd 8 september

Gedurende de eerste zaterdag van september gingen 11 koppels de strijd aan met elkaar. De winst werd uiteindelijk binnengehaald door het visserskoppel Jean-Luc J. en Didier J., zij namen de hoofdprijs mee naar huis als eerste en de volgende 4 duo's van het dagklassement werden eveneens beloond met een geldprijs.

Clubkampioenschap 2019 - vrijdagavond vissen

Najaarscriterium 2019 - Winnaars (top 3)

4x zaterdag vissen - 1 klassement

Aan alle winnaars - dikke proficiat!

Aan alle vissers - bedankt voor deelname!

En zoals steeds hopen we iedereen een volgende keer te verwelkomen!